Om os

Advokatfirmaet Kim Toxen-Worm har eksisteret siden 1983. Advokat Kim Toxen-Worm har møderet for Landsret og er beneficeret til at føre straffesager.
Advokatkontoret har gennem årene beskæftiget sig med almen juridisk rådgivning, men hvor hovedvægten nu ligger på rådgivning til private og mindre erhvervsdrivende. Vi beskæftiger os meget med familieret, herunder udfærdiger vi mange testamente og ægtepagter, rådgiver i forbindelse med dødsboer, fast ejendom og ejendomsoverdragelser, herunder køberrådgivning. Endvidere stifter vi en del selskaber, herunder ApS og IVS og yder den fornødne rådgivning i forbindelse hermed. Kim Toxen-Worm bruger også en del tid som forsvars-/ eller bistandsadvokat.
Vi har domicil i Ringe og driver udover advokatvirksomheden også Ejendomsmæglerfirmaet Toxen-Worm ApS, som ejes og drives af Annette Lander og Kim Toxen-Worm i fællesskab.
Annette Lander er uddannet ejendomsmægler og har en HD i Finansiel rådgivning (HD-FR), og vi fokuserer stærkt på fortsat udvikling som professionel og seriøs ejendomsmægler og har rigtig godt lokalkendskab.
Vi fokuserer meget på kontorets stærke sider med nøgleord som kvalitet, hurtigt og billigt, og dette gælder såvel advokatfirmaet som ejendomsmæglerfirmaet.
Desuden investeres der meget i efteruddannelse både i advokat- og ejendomsmæglerfirmaet.
Advokat Kim Toxen-Worm er certificeret boligadvokat og medlem af såvel Danske Advokater som Danske Boligadvokater
Vi har normale forretningsåbningstider, men er meget fleksible og arbejder gerne, når du har tid.
Ejendomsmægler
 
Mobil:
28763634
E-mail:
 
Telefon:
62623800
E-mail:


lynsøg
kontakt
Algade 74
5750 Ringe
 
Telefon:
+45
 62623800
Mobil:
+45
 28763634
CVR nummer:
30905105
 
 
Åbningstider:
mandag-torsdag
9-16
fredag
9-13
eller efter aftale
Nyeste: