13.255 m2 - del af Ludvigsmindevej 46, Hågerup, 5600 Faaborg

Ejendommen har været i familiens eje gennem flere generationer og har derfor en lang familiehistorie med sig, men nu er det tiden for sælger at skifte ud til noget mindre. Ejendommen er skønt og højt beliggende med udsigt over markerne. Der er ikke langt til hverken Ringe, Kværndrup, Faaborg eller motorvejsnettet Odense-Svendborg, så det er ideelt, hvis man gerne vil bo lidt på landet og nyde rammerne, men samtidig ikke have så langt på arbejde.

Hovedhuset er rummeligt og indeholder 205 m2 beboelse, fordelt med 136 m2 i stueetagen og 69 m2 på 1. salen. Stueetagen består af entre, 2 stuer, spisekøkken, 2 værelser, badeværelse samt bryggers. 1. salen består af stue med milevid udsigt mod Brahetrolleborgs skove, 3 værelser, badeværelse og lille gang. Der er udgang til tagterasse, ligeledes med den dejligste udsigt. Ejendommen har derudover en rigtig hyggelig, stor have med både staudebede, græsarealer, æbleplantage, lille granskov og plads til stor køkkenhave.

Ejendommen har udbygninger, der tidligere har været anvendt til hønseri. Endvidere findes værksted/redskabsrum/garage, hvor der tidligere har været snedkeri/tømrerværksted - p.t. henstår det uden brug. Navnlig udbygningerne trænger til en kærlig hånd, men der er samtidig tale om en ejendom, hvor det er muligt at sætte sit eget præg og modernisere til tidssvarende hjem.

I tilknytning til ejendommen ligger der en marklod med 1 hektar god dyrkningsjord, der kunne blive en glimrende hestefold.

Moseloddet med selvstændigt matr.nr. 27 er solgt fra og vil i forbindelse med salget af ejendommen uden udgift for en køber blive arealoverført til køberen af moseloddets ejendom.

Ejendommen opvarmes med pillefyr og brændefyr.

Ejendommen henvender sig f.eks. til børnefamilien, naturelskeren eller til håndværkeren der har lyst til at sætte i stand - det er en dejlig ejendom med mange muligheder. Der er friskole, og børnehave i Krarup ca. 2 km. fra ejendommen. Endvidere skole og fritidsaktiviteter i Espe ca. 4 km. fra ejendommen.